Slide background

Ignifugare

Activitatea companiei in domeniul ignifugarii vizeaza tratarea suprafetelor lemnoase (case din lemn, poduri, sarpante, lambriuri, alte suprafete lemnoase) precum si tratarea materialului textil.

Ignifugare - consta in tratarea materialelor combustibile cu substante specifice (ignifuge), care maresc rezistenta la foc a acestora.

Comercializam produse ignifuge dupa cum urmeaza:

La solicitarea beneficiarului putem  realiza si protectivensectofungicida (impotriva daunatorilor lemnului – carii, ciuperci etc.) a materialului lemons.

Ignifugarea este una din cerintele privind siguranta la foc, pentru imbunatatirea gradului de rezistenta la foc a unei cladiri.

In calitate de specialisti, suntem in masura sa va recomandam cele mai bune solutii, personalizate in functie de locatie si materialul ce necesita a fi ignifugat/tratat.

Consideram ca experienta de peste 20 de ani in aceaste activitati, precum si sistemul de management integrat in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si ale specificatiei OHSAS 18001:2007 pe care l-am implementat si il mentinem in compania noastra ofera garantia calitatii lucrarilor executate, dar si a interesului pe care il avem pentru protejarea mediului inconjurator, a sanatatii angajatilor si partenerilor nostri.

Servicii Ignifugare Bucuresti

Oferim servicii de ignigugare in Bucuresti si zonele limitrofe. De asemenea oferim servicii de PSI in Bucuresti.